Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще бъде издигнат за

...
Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще бъде издигнат за
Коментари Харесай

Издигат Живко Тодоров за четвърти мандат кмет на Стара Загора

Кметът на Стара Загора Живко Тодоров ще бъде повдигнат за четвърти мандат, оповестява БНР. 

Инициативна група от 50 разнообразни представители на икономическия, културния и учебен живот в Стара Загора, разгласи обществено поддръжката си за неговата кандидатура.

Това оповестиха президентът на Ротари клуб Стара Загора - Берое Антон Тонев, Вени Петрова, ръководителят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в града и доцент Емил Славов зам.-ректор на Тракийския университет и общински консултант от партия ГЕРБ.

Тримата разкриха, че са извършени няколко срещи с Тодоров, само че по думите им все още той не е дал безапелационен отговор дали ще промени решението си ще одобри да влезе в борбата за нов управнически мандат.

" Ние желаеме бъдещето на града да продължи. Живко Тодоров е потвърдил, че е умен и консенсусен ", стимулира позицията на инициативната група Вени Петрова.

" Ние желаеме да бъдем катализатор на решението за присъединяване на Живко Тодоров в кметската конкуренция. Партия ГЕРБ е тази, която може да го издигне ", изясни от своя страна доцент Емил Славов.
 Издигат Живко Тодоров за трети кметски мандат
Издигат Живко Тодоров за трети кметски мандат

По думите му е взел мъчно решението да се кандидатира за нов мандат

Тодоров благодари на Инициативната група и разгласи , че напълно скоро следва да даде финален отговор.

Това би било четвърти мандат за кмета, който получава и поддръжката на ГЕРБ по традиция. Първия си мандат той завоюва от позицията и на депутат от ГЕРБ, а и сега е част от Изпълнителната комисия на партията.

По информация и сега ще бъде избраникът на ГЕРБ за Стара Загора.

На локалните избори на 29 октомври той ще се изправи по всяка възможност против общинския консултант и член на ДСБ Димитър Чорбаджиев от " Продължаваме промяната - Демократична България " и изпълнителния шеф на РАО " Тракия " и учител в Тракийския университет проф. Иван Върляков от Българска социалистическа партия.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР