Кметът на Созопол Панайот Рейзи и кметът на Златица Магдалена

...
Кметът на Созопол Панайот Рейзи и кметът на Златица Магдалена
Коментари Харесай

Защо Рейзи и Иванова не са като Иванчева

Кметът на Созопол Панайот Рейзи и кметът на Златица Магдалена Иванова се оказаха с обвинявания за злоупотреби на надлежно два и един милион лв.. За Рейзи цялата тази работа наподобява прекомерно закъсняла - та не беше ли той индивидът, дето си беше заградил пътя към плажа Алепу по лично предпочитание през 2015-та и по всичко личеше, че вероятността за злоупотреби там е съвсем обезпечена?
Но да оставим това: по-интересният е въпрос минава през към този момент класическото съпоставяне с Иванчева. Тази жена беше зрелищно задържана в центъра на София за 56 000 евро рушвет, а след това мина през нещо, което би удивило и Данте; за какво в този момент това не става и с тези кметове? Къде сте огромни интервенции, къде сте телевизионни камери? В момента никой не знае къде е Рейзи, нито къде е Иванова. Просто ги няма. Принципно наподобява има една наложителна екзистенциална съразмерност сред сумата, която си завлякал и коефициентът ти на изгубване. С толкоз пари може да изчезнеш по извънредно разнообразни способи. Специално Рейзи сега може да живее в подводница някъде в неговия регион.
В емблематичното си посещение при Слави Цацаров повтаряше една заклинателна дума: " Всички ". И цитираше правоверно думите на Филчев, че когато корупцията е държавна политика, никоя прокуратура не може да помогне. Сега обаче още веднъж наподобява, че има някакви странни несъвпадения. За сред 20 и 40 пъти по-големи суми, свързани със злоупотреби, спрямо Иванчева, нито Рейзи, нито Иванова претърпяват оня обществен линч, който се стовари върху някогашната кметица на " Младост ". С любознание ще следим какво ще стане - и какъв брой време, в случай че изобщо бъдат открити, ще прекарат в ареста обвинените кметове.
Оттук насетне, в случай че не желае да оставя усещане за избирателност, прокуратурата би трябвало да равнява всеки случай със обвинени за корупция по случая " Иванчева ". Дали това ще стане?
Рейзи ви маха от подводницата.

Автор: Райко Байчев
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР