Кметът на софийския район Младост“ Стефан Стефанов лъсна в поредна

...
Кметът на софийския район Младост“ Стефан Стефанов лъсна в поредна
Коментари Харесай

ИЗМАМА в Narod.bg: Кметът на „Младост“ Стефан Стефанов купи ненужен пикап за 60 000 лв. заради „бонус“ за заместника си

Кметът на софийския регион „ Младост “ Стефан Стефанов лъсна в поредна нечистотия, с което заслужава да влезе в дневния ред на прокуратурата в качеството си на обвинен, разкри източник на Narod.bg, като се базира на документи, предадени на спецслужбите.

След като се оказа, че Стефан Стефанов като основен проектант в прорез със закона е въртял частния си бизнес, след разкритията, че употребява европейски средства за обществени стратегии, с цел да уреди роднините на якичките от своята свита с тлъсти заплати без никаква работа и за похлупак към този момент е почнал да скубе пари по новия план „ Грижа в дома ”, изскочи ново закононарушение, за което ви описваме в третата част на нашето следствие за безобразията на Стефан Стефанов.

 Ето подобен непотребен автомобил купил с общински пари кметът Стефан Стефанов, с цел да издейства отстъпка за своя заместител, който си купил същия пикап…

Удобно забравена от папкащите служители в „ Младост “ е една неуместна покупка на кмета Стефанов още при започване на мандата му като кмет – през 2020-а. Тогава ни в чеп, ни в ръкав архитектът налял 54 000 лв. общинска пара в закупуването на пикап с висока проходимост 4х4 мицубиши L200 от „ Мицубиши Моторс София – Балкан Ауто ”.

Кола, каквато би била нужна на администрацията в родопска община като Ардино, да речем, не и на лентяите в „ Младост “.

За да е цялостен парадоксът повярвалият в своята безотговорност Стефан Стефанов, който на 29 октомври ще драпа за втори финансово сладостен мандат, даже тунинговал всъдехода, като цената му набъбнала до 60 хиляди лв..

Реклама

Нецелесъобразността на сходна договорка от позиция на потребностите и ползите на хората в региона е безспорна, само че тук покупката на въпросното високопроходимо мицубиши завива в посока искрено закононарушение.

Зад налетите в ненужната кола общински 60 000 лв. лъсва скритата цел, която в последна сметка схемаджията реализира: даване на финансова полза на един от доближените си.

Ето я и далаверата – няколко дни след закупуването на безусловно ненужния пикап зам.-кметът Любомир Миладинов първо тества, а по-късно си купува същия модел автомобил!

 Ето ги тарикатите, безчинстващи в регион „ Младост “

На заспалата прокуратура ще й стигне ли акълът да направи обоснованото съмнение, че цената на мицубишито на зам.-кмета Миладинов е повлияна сензитивно надолу точно поради договорката с изцяло ненужния за общината автомобил?!

И откакто му просветне, държавното обвиняване може да организира следствие, да откри обстоятелствата и да изправи пред съда далавераджиите в „ Младост “.

И по този начин, да е ясно – размерът на финансовата полза, обезпечена от кмета Стефан Стефанов за зам.-кмета Любомир Миладинов може да се потвърди доста елементарно с инспекция, в случай че още има прокуратурата, естествено, приключи информаторът на Narod.bg.

Очаквайте четвърта част с нови разкрития за компрометирания кмет на „ Младост “ Стефан Стефанов, който Българска социалистическа партия ще подрепи за втори мандат

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР