Кметът на София Йорданка Фандъкова за пореден път не даде

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова за пореден път не даде
Коментари Харесай

Фандъкова намекна, че ще участва в местните избори с обновен екип

Кметът на София Йорданка Фандъкова за следващ път не даде съответен отговор дали ще се включи в локалните избори през есента, само че този път загатна, че въпреки всичко може да се опита да завоюва още един мандат отпред на столицата. Запитана през днешния ден по време на ревизия на ремонта на ул. " Каменоделкса " дали ще се кандидатира за четвърти път за поста тя подсети, че ще оповести персоналното си решение през септември.

" Чета, че съм била изтощена. Искам да успокоя всички - в положително здраве съм и мъчно се изтощавам. Вчера бях в Кокаляне, в разговор съм с хората. Подготвяме се по този начин, че да се надигнем пред хората с нови хрумвания, с задоволително опит и сила и с освежен екип ", подсказа проектите си Фандъкова.

" Промяната на града би трябвало да продължи, тъй като хората чакат по-бързо да се случват нещата, а това става единствено, когато подготвяш плановете, когато работиш и когато контролираш целия развой ", съобщи желанията си тя.

Като най-перспективна концепция тя уточни околовръстната велоалея на София, която да се прокара върху трасетата на изоставени жп линии в града. И още веднъж повтори, че е неуморима и има сили и сила за доста работа.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Местни избори 2019 (28)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР