Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена
Коментари Харесай

Фандъкова провери изграждането на детски и спортни площадки в парка на езерото Дружба

Кметът на София Йорданка Фандъкова  Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си обучение в 35-а съветска ревизира построяването на детски и спортни площадки в парка на езерото "Дружба ", оповестяват от пресцентъра на Столичната община.

Изграждането им е част от първия стадий на реновиране на парка. Кметът на регион Искър Ивайло Цеков и шефът на "Зелени системи " Димитър Данчев осведомиха столичния кмет Фандъкова, че строителните действия се движат в период, а първият стадий на реновирането на парка ще завърши през есента, показват от общината.

Фандъкова ревизира строителството на детската градина в кв. „ Кръстова вада “

Готова е фитнес-площадката, която към този момент се употребява интензивно от жителите на региона. В непосредственост са сложени пейки и е засадена нова растителност.

Готови са и двете кучешки площадки, които са на повърхност от към 800 квадратни метра и разполагат със уреди за катерене на домашните любимци. Едната може да се употребява от по-дребни породи, а другата е предопределена за едри кучета.

Йорданка Фандъкова инспектира ремонта на бул. „ България “

В момента се построяват и две тематични детски площадки - "Замък " и "Гора ", които са предопределена за деца до 3-годишна възраст и за деца от 3 до 12-годишна възраст. След слагането на оборудванията, прилежащите площи ще бъдат облагородени с уместно озеленяване и пейки. Двете площадки са с обща повърхност от 1200 квадратни метра.

При понтона на езерото следва да бъде построена и площадка с места за сядане, а в пространството сред бул. "Кръстьо Пастухов " и съществуваща алея на парка ще бъде построена геопластика, която по натурален метод ще отдели парковата среда от улицата, осведомят от общината.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР