Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена
Коментари Харесай

Вижте как протича ремонтът на бул. „Дондуков”

Кметът на София Йорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва междинното си... към профила ревизира реконструкцията на бул. „ Княз Ал. Дондуков”. На инспекцията участва и заместник-кметът по направление и превоз и транспортни връзки Евгени Крусев.

Фандъкова заяви, че за момента ремонтът на булеварда върви по график. След като завърши частта сред Министерски съвет и ул. „ Раковски “ ще стартира идващия стадий от реконструкцията.
6
Столична община е наясно, че сега се основава стеснение на жителите, само че се надява до края на октомври строително-ремонтните действия да приключат, заяви кметът на София.

6
Във връзка с митингите във Владая и "Княжево " кметът на София съобщи, че всички съответни претенции се преглеждат. „ Исканията на жителите на Владая са разнообразни от тези на "Княжево ", част от които към този момент са изпълнени. Беше възобновена линия №58, която обслужва единствено Владая. Подменени са рейсовете с по-нови, разписанието на рейсовете е направено според техните претенции “, заяви Фандъкова.

Тя е упълномощила да се беседва с регионалния шеф и да се разгласи нова процедура за обезпечаване на маршрутка, защото на последния конкурс не се е явил никой и в този момент има опция за оповестяване на концесия за такава линия. „ Инвестициите, които вършим във Владая са доста големи”, акцентира градоначалникът.

По отношение на митингите в "Княжево ", Фандъкова сподели, че следва среща с кмета на регион „ Витоша”. „ Ще чуем и техните претенции. "Княжево " се обслужва с трамвай, който е с най-честия период, на който следва цялостна реорганизация на трамвайната линия. Всичките съответни претенции се преглеждат и ще продължим да преглеждаме. Тези, по които ще се реализира схващане и специалистите са съгласни – ще ги направим”, увери Йорданка Фандъкова.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР