Кметът на София Йорданка Фандъкова участва в оперативката за ремонта

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова участва в оперативката за ремонта
Коментари Харесай

Фандъкова поиска от изпълнителите качество и спазени срокове за ремонти в центъра на София

Кметът на София Йорданка Фандъкова взе участие в оперативката за ремонта на Зона 4 от центъра на града за възобновяване и възобновяване на обществените пространства. На нея участваха заместник-кметът по направление превоз Евгени Крусев, ръководителят на плана арх. Иво Пантелеев, представители на надзора, на изпълнителя и експлотационни сдружения.

Фандъкова изиска доклад за графика на обекта. Тя настоя за прецизно следене на качеството на работа от надзора, както и съблюдаване на технологията на осъществяване на другите действия. Не бива да се прави компромис с качеството на работа, сподели Фандъкова пред представители на изпълнителя, надзора и проектанта на обекта. Тя изиска да се употребява подобаващото време и да се обезпечат повече служащи на обособените подобекти от зоната.

В момента като част от Зона 4 се работи на няколко подобекта. Това са бул. " Васил Левски ", ул. " Московска ", ул. " 6-ти септември ", ул. " Аксаков ", както и градините " Кристал " и " Св. Климент Охридски ".

На бул. " Васил Левски " стартира полагането на главният слой асфалт (биндер) в две пътни ленти в сектора от Ректората до ул. " Оборище ". " Топлофикация " работи в сектора на кръстовището с ул. " Оборище ", където построява нов топлопровод. Рехабилитацията на бул. " Васил Левски " би трябвало да бъде приключена до 15 септември.

Ремонт на топлопровод се извърши и на ул. " Московска ", където се построяват нови тротоарни настилки. На ул. " 6-ти септември " се извършва канализация от " Софийска вода ", следва създаване на подземни контейнери, възобновяване на паважната настилка и ремонт на тротоарите. Ремонт на пътна настилка и тротоари се прави и на ул. " Аксаков ".

Извършва се ремонт на алейната мрежа и в градините " Кристал " и " Св. Климент Охридски ".

В момента отвън обсега на зоната се работи и по ул. " Иван Вазов ", където се подменя и построява на нова канализация от " Софийска вода ".

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР