Кметът на София Йорданка Фандъкова ще поиска отново доверието на

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова ще поиска отново доверието на
Коментари Харесай

Фандъкова официално обяви кандидатурата си за четвърти мандат

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще изиска още веднъж доверието на софиянци и ще се кандидатира за четвърти мандат. В борбата влиза в отлична форма с нови хрумвания, планове и освежен екип.

Както " 24 часа " писа, Фандъкова ще предложения водещи експерти от разнообразни сфери за съветници.

" Взех своето решение кандидатирам се за нов мандат. София се трансформира и развива през последните 10 години не с приказки, а с доста работа. Знаете, че още веднъж ще заложа на явен и прецизен график за работа, кото включва нови хрумвания, планове. нови хора и равнища сила ", разгласи решението си Фандъкова до момента в който ревизираше третата линия на метрото. Тя изясни, че нейната най-голяма мотивация е работата и развиването на града. " Решението ми никога не е непринудено,то се основава на възприятието ми на отговорност към огромното доверие, което получавам през всичките тези години. Обратното за мен би означавало изменничество към това доверие, към напъните за смяна, освен моите, само че и на всеки един жител на този град ", стимулира се Фандъкова.

Тя си сложи три съществени целта. Първият е дейна и целенасочена работа в кварталите- дребните улици, междублоковите пространства и създаване на паркинги.

Тя ще заложи на превръщането на София в зелен и чист град. За задачата ще се построи зелен кръг, който ще свърже кварталите на София с парковете. 8 нови паркове, зелени коридори и зелен пояс към София. " Усилията ни са за по-чист въздух и за нас е значимо да приключим двата огромни плана за замяна на битовото отопление на дърва и въглища. Разбира се, и намаляването на замърсяванията от превоза ", сподели още Фандъкова.

Важен приоритет ще е и дигитализацията. Активни да се употребяват технологиите в работата на общината, с цел да има по-голяма бистрота,по-голям надзор и улеснение за бизнеса и жителите.

Метрото е най-големият план и развиването му ще продължи, дружно с Околовръстния път и вътрешните кръгове, които да облекчат трафика в града ", сподели Фандъкова.

Кметът изясни, че преди 10 години и почнала работа в тежки рецесии, които през днешния ден към този момент никой не помни. " За хората е значимо какво предстой да се случи в града, а за мен е значима дейната гражданска сила, която имаме през годините ", сподели още кметът. И изясни, че колкото повече хора се включват в смяната на града, толкоз по-бързо тя ще се случи.

" Наложихме доста висока скорост на смяната и в този момент това наподобява обикновено, естествено и елементарно, само че не е. Това се дължи на доста и дейна работа за София ", сподели Фандъкова.

В листата на ГЕРБ, като гражданска квота ще се включат изтъкнати експерти от разнообразни сфери. Ще разгадавам на хора,които до момента работиха почтено, честно и с доста сила, изясни Фандъкова.

" Ние одобряваме тези избори доста съществено, тъй като отговорността към хората изисква пореден метод. Знаете, че за мен преди всичко постоянно е била работата, а не приказките. Нямам желание да трансформирам стила си. За мен София е моят град, аз израстнала в София, тук съм учила и тук съм родила щерка си, тук съм работила за града си. Имам управнически опит над 20 години, хората ме познават и чакам с новите планове и хрумвания да продължим да работим за София ", сподели още Фандъкова.

Тя чака съперниците ѝ да отхвърлят всичко направено и да акцентират пропуските и грешките. " Разбира се, че съм допускала пропуски, бъркала съм и в преценки за хора, бъркала съм и в преценки за обстановки. За 10 година, с тези темпове на работа, няма по какъв начин да бъдем застраховани. Важното е, че всичко това ми дава опция да направя заключения и разбори, които да ми оказват помощ да се оправяме с всеки идващ план по-добре ", сподели още кметът.

Фандъкова благодари на структурата на ГЕРБ в София и за номинациите и за поддръжката на Съюз на демократичните сили. Винаги съм гласувала в предишното за Съюз на демократичните сили. Аз съм човек, чиято младост е минала в митинги за народна власт. Мисля, че е напълно обикновено остарялата и новата десница да продължим дружно, сподели още Фандъкова. И изясни, че министър председателят Бойко Борисов постоянно я е подкрепял. " Знаете, че той бе кмет на София и познава работата в града. Без поддръжката на държавното управление и страната няма по какъв начин да се развиват огромните планове ", изясни кметът.

Моята мотивация е да работя, а какъв жанр ще изберат съперниците и кой ще са те е работа на останалите политически сили, сподели Фандъкова. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР