Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с момчетата от

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с момчетата от
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова пожела успех на Отбора на надеждата

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с момчетата от " Отбора на вярата ", техния треньор Борислав Фердинандов и основателя на плана Виктор Кирков и им пожела триумф в идното международното състезание по футбол за бездомни хора в Мексико Сити. На срещата участва и зам.-кметът Тодор Чобанов.

Световното състезание по футбол за бездомни хора в Мексико Сити ще се състои в интервала 13-18 ноември. Почти всички момчета са възпитаници в столични учебни заведения..

" Отбор на вярата " е обществен план, който повече от седем години потвърждава, че сходни планове са от главно значение за приобщаването на младите мъже и дами с друг обществен статус и етнически генезис.

Вече дванадесет години България взе участие с тим на международни конгреси и популяризира страната със завоювани оценки.

В годините футболният тим показва дух, професионални умения и отлични триумфи, както на национално, по този начин и на международно равнище.

Всяка година, осем момчета от София вземат участие на интернационалните шампионати за бездомни, всяко с самостоятелен и неповтарящ се номер. Отборът на вярата за 2018 година включва номерата от 49 до 56.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР