Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с кмета на

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с кмета на
Коментари Харесай

София ще си сътрудничи с Германия, в работата по партньорски проекти

Кметът на София Йорданка Фандъкова се срещна с кмета на немския град Алтена Андреас Холщайн. Двамата разговаряха за развиване на взаимно съдействие в областта на образованието, екологията, третирането на боклуци и разкриването на културно-историческо завещание. Предвижда се работа по партньорски планове към Европейската комисия, в което София и Алтена ще си сътрудничат. Двата града ще си партнират и с привличането на разнообразни специалисти в посочените области.

На срещата участва и заместник-кметът на София по направление " Образование, просвета, спорт и предварителна защита на зависимости " доцент доктор Тодор Чобанов.

Кметът на Алтена е на посещаване в София и взе участие по-рано през днешния ден в конференцията " София сподели " НЕ " на словото на омразата и на екстремизма ", провела се в Софийския университет, в която също взе участие и произнесе одобрение кметът Йорданка Фандъкова. Конференцията е част от календара от събития на София по отношение на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз и се поддържа от Програма " Европа " на Столична община.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР