Кметът на София Йорданка Фандъкова провери днес реконструкцията на ул.“Резбарска“

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова провери днес реконструкцията на ул.“Резбарска“
Коментари Харесай

Фандъкова провери как протича ремонтът на чл. Резбарска

Кметът на София Йорданка Фандъкова ревизира през днешния ден реконструкцията на ул. “Резбарска “ в регион „ Подуяне “, съобщи кореспондент на Novini.bg.

В момента се прави цялостна реорганизация на улицата, подменя се канализация, построява се тръбопровод, следва полагане на нова пътна настилка. В сектора по улицата от ул. „ Градинарска “ до ул. “Първа българска войска “ се поставят нови пътни бордюри.

Пред публицисти Фандъкова заяви, че до 15 септември се надява да са завършили ремонтните действия. Тя подсети какъв брой значима е ул. „ Резбарска “, тъй като с изключение на хората, живущи в регион „ Подуене “, тя се употребява от тежкотоварните коли поради промишлената зона, която е наоколо.

Една от аргументите за ремонтите е остарял колектор, поради който постоянно е била ремонтирана ул. „ Резбарска “.

Във връзка с ремонтните, които текат из цялата столица, кметът Фандъкова сподели, че ги инспектира постоянно и се надява ремонтите да приключат доникъде на септември.

За другата година са планувани ударни поправки на дребните квартални улички, заяви още градоначалникът.

На въпрос на публицисти какъв конкурент от Българска социалистическа партия може да има на идващите кметски избори, Фандъкова отговори: „ Едно са фантазиите, едно са бляновите, друго е действителността “. Според нея, нейните съперници държат повече на фантазиите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР