Кметът на София Йорданка Фандъкова призова още веднъж хората да

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова призова още веднъж хората да
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Вече се съставят актове за нарушения на забраната

Кметът на София Йорданка Фандъкова прикани още един път хората да си останат у дома поради епидемията от ковид.



Във Facebook профила си тя показа данни за броя на инфектираните и умрелите от COVID-19 по света. Фандъкова прикани софиянци да ги прегледат преди да решат, че заплахата отминава и може да излязат на открито.

Кметът отбелязва, че полицията е засилила инспекциите в парковете и пешеходните зони, както и, че към този момент се сформират актове на нарушителите.

" Провокирани от хубавото време доста хора в София през вчерашния ден и през днешния ден излязоха на разходка. Разбирам желанието, само че не можем да си го позволим. Затова екипите на столичната полиция ускориха инспекциите в паркове и пешеходни зони. Вчера бяха правени предизвестия, а през днешния ден се сформират и актове за нарушавания на възбраната ", предизвести столичния кмет.

" Но не го правете поради парите, направете го поради хората, които обичате и за това още веднъж да бъдем дружно по улиците, в парковете, в кафенетата ", моли Фандъкова.

Коронавирусът и България Как ще бъде проведен щабът на доброволците против ковид? Богомил Николов: Трябва да предвидим спешните пазари и артикули, които ще изчезнат Жени шият безплатно маски за съгражданите си в ромския квартал на Видин Мутафчийски: Починалият в Благоевград мъж е имал всички признаци на COVID-19 Проф. Николай Витанов: Ако съблюдаваме карантината, скоро ще имаме положителни вести Новопоставените термокамери на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево “ не се употребяват Шест са към този момент жертвите на ковид у нас 331 са към този момент случаите на COVID-19 у нас БСК: Тристранката реализира консенсус за компенсиране на компаниите, наранени от рецесията Здравният министър разпореди 28 дни наложителна карантина за инфектирани с COVID-19 Президентът: Дългото ограничение без безапелационни стопански ограничения може да докара до разрушителни последици Нови случаи на COVID-19 у нас, 17 души са дали позитивни проби Правителството утвърди контракт с Китай за доставка на защитни маски и респиратори Това са лечебните заведения, които ще лекуват пациенти с COVID-19 Борисов: Не е ясно по кое време ще завърши изключителното състояние 20 млн. лева месечно ще коства на страната тестването за COVID-19 Има формирани над 200 досъдебни производства за неспазване на карантината Култура по време на ковид: Как да бъдат подкрепени самостоятелните актьори? Гл. комисар Светлан Кичиков: Има реогранизация за по-бързо прекосяване на тирове на границата ни с Турция Производител на дезинфектанти: Само антивирусните гелове работят против COVID-19
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 338 7 8 11 Света 678910 15831 31771 146319 Заразени* Нови Починали България 338 7 8 Света 678910 15831 31771
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР