Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на седмичната оперативка на

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова присъства на седмичната оперативка на
Коментари Харесай

Фандъкова провери ремонта на „Граф Игнатиев“

Кметът на София Йорданка Фандъкова участва на седмичната оперативка на обект " Граф Игнатиев ". По време на срещата си със строителите и надзора на ул. " Граф Игнатиев " кметът Фандъкова акцентира, че е значимо обектът да се извърши качествено и в период.

В оперативката участваха зам.-кметът Евгени Крусев кметът на регион " Средец " Мария Ачкова, проектантите, надзора, представители на изпълнителя на обекта G.P Group, както и представители на всички експлоатационните сдружения, които имат инфраструктура в зоната на ул. " Граф Игнатиев ". Ръководителят на обекта Георги Гигов увери столичния кмет, че все още строително-монтажните работи се движат по планувания линеен график.

В правата на ул. " Граф Игнатиев " от бул. " Витошка " до ул. " Денкоглу " са изпълнени демонтажните работи на настилката и релсовия път и завършва реконструкцията на подземните връзки. Изградени са топлофикационният колектор и водопроводната и канализационната инфраструктури, положена е кабелната мрежа на уличното осветяване и са построени нови колектори за електропреносната мрежа.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР