Кметът на София Йорданка Фандъкова предупреди за нов опит за

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова предупреди за нов опит за
Коментари Харесай

Фандъкова предупреди за нов опит за измама с фалшиви глоби за паркиране в София

Кметът на София Йорданка Фандъкова предизвести за нов опит за машинация, осъществяван от името на Столична община. До нея са постъпили голям брой сигнали от жители на столичния регион „ Люлин ”, които са разкрили върху колите си подправено съобщение за наложена санкция за погрешно паркиране, както и посочена банкова сметка за заплащането на „ глобата “.

„ Тези бележки са подправени и са опит за машинация! Тази заран получих сигнали от жители, които живеят в „ Люлин “, за такива бележки, сложени върху колите им. Столична община НЕ сформира фишове за погрешно паркиране по Закона за придвижване по пътищата. Правомощия да го вършат имат единствено чиновниците на КАТ, Общинска полиция и Център за градска подвижност, като уведомленията, които се оставят на автомобила са по пример, одобрен със заповед, а друг ”, написа кметът на София Йорданка Фандъкова на страницата си във Facebook и пусна кадър на една от подправените бележки.

Ако получите такава записка, НЕ плащайте пари по посочената банкова сметка , а подайте сигнал до полицията. За сигналите, които получихме, към този момент сме алармирали Столична дирекция на вътрешните работи ”, споделя още столичният кмет.
91807208_2984419648288670_4815733377720123392_o.jpg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР