Кметът на София Йорданка Фандъкова покани на посещение в България

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова покани на посещение в България
Коментари Харесай

Фандъкова покани Виталий Кличко в София

Кметът на София Йорданка Фандъкова предложения на посещаване в България градоначалника на Киев Виталий Кличко, заяви пресцентърът на Столична община. Двамата са провели персонална среща през днешния ден като част от визитата на премиера Бойко Борисов в Украйна.
Фандъкова е част от българската делегация, която през вчерашния ден беше в Загреб, а на 30 май ще посети Москва. Кметът на София и Кличко, който е някогашен международен първенец по бокс в тежка категория, са разискали съществени планове и опцията за обмяна на опит, се споделя в известието.
Киев работи по разнообразни планове в региона на инфраструктурата и трафика, като планува създаване на осъвременена апаратура за оползотворяване на отпадани и разширение на метрото, обявиха още от Столична община.
Българската делегация дойде в Киев в петък. Борисов има планувани срещи с президента на Украйна Петро Порошенко и с премиера Володимир Гройсман. Очаквани тематики на диалозите са " задълбочаването на двустранните връзки и настоящи външнополитически въпроси ".
По неофициална информация довечера българският министър председател ще участва на финала на Шампионската лига в Киев, който ще опълчи " Реал " (Мадрид) и " Ливърпул ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР