Кметът на София Йорданка Фандъкова очаква още утре да бъде

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова очаква още утре да бъде
Коментари Харесай

Пускат движението по бул. Асен Йорданов


Кметът на София Йорданка Фандъкова чака още на следващия ден да бъде пуснато придвижването по столичния бул. " Асен Йорданов ".

Пред публицисти тя подсети, че от предходната година почнали ремонтите на разнообразни сектори на бул. " Искърско шосе ". В момента се довършва секторът от бул. " Цветан Лазаров " до " Димитър Списарвски " и на следващия ден да бъде пуснато придвижването.

Работите по тротоарите не престават, само че значимото да бъде омекотен трафикът . На 11 юли работата продължава с ремонта на сектора на " Шипченски проход " , изясни Фандъкова.
 Фандъкова чака ремонтът на бул.
Фандъкова чака ремонтът на бул. " България " да завърши доникъде на септември

По думите ѝ това е последният основен бул. в София, който се ремонтира изцяло

Тя уточни, че за положението на трамвайния релсов път също ще се работи. " Работи се извънредно интензивно, тъй като положението и на настилките, и на трамвайното трасе беше трагично ", призна градоначалникът.

Настилките на уличните платна се подменят напълно дружно тротоарите. В сектора от 11 юли ще бъде сменено осветлението и трамвайният релсов път. Около 2 месеца би трябвало да продължи ремонтът и най-вероятно всичко ще бъде по проект. Стойността е на плана 1.7 млн.лв.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР