Кметът на София Йорданка Фандъкова е притеснена, че столицата е

...
Кметът на София Йорданка Фандъкова е притеснена, че столицата е
Коментари Харесай

Софийският щаб се събира да мисли за дискотеките и баровете

Кметът на София Йорданка Фандъкова е обезпокоена, че столицата е в алената зона на пандемията. За вчерашния ден, а от на следващия ден, както в други пет червени области, и със заповед на министъра на опазването на здравето.

Според нея е нужно да се вземат спомагателни ограничения - ще се разиска затварянето на нощните заведения, а Фандъкова не изключи и прекосяване на отдалечена форма на образование за огромните възпитаници . Днес общинският щаб ще разиска въпроса за заведенията.

Прогнозите са за увеличение на заболеваемостта в идващите седмици, съобщи Фандъкова.
 Икономиката ни на заведенията ли се крепи, пита Таня Андреева
Икономиката ни на заведенията ли се крепи, пита Таня Андреева

Трябва да се види къде ограниченията не са използвани

Кметът увери, че контролът по спазването на ограниченията е засилен. Следим деликатно какво се случва и в Европа, посочи градоначалникът. Ако мярката за краткотрайно затваряне на нощните заведения се окаже ефикасна, вечерен час няма да има в столицата , стана ясно от думите й. Припомняме, че единствено преди два дни кметът Фандъкова и при засилен надзор няма потребност от повече ограничавания.

Фандъкова настоя, че преди всичко стои запазването живота и здравето на хората: " Важно е и да работи и бизнесът, хората би трябвало да имат и работа, само че запазването на здравето е най-важно, като не претрупваме здравната система. "
анкета
Ще се оправим ли при втората вълна на Коронавирус?
Да, управляващите държат ситуацията Пълен безпорядък е Не, само че това е пандемия Всичко зависи от персоналната отговорност Каква вълна - какъв вирус!
Да, управляващите държат ситуацията

Пълен безпорядък е

Не, само че това е пандемия

Всичко зависи от персоналната отговорност

Каква вълна - какъв вирус!

От два дни има спомагателни влакове в пиковите часове в метрото , влаковете се движат по разписание. На този стадий повече от това кметът не може да направи, тъй като и водачите са служащи действително на първа линия. Вече има . " За мен е значимо градският превоз да продължи да работи, с цел да живее София ", увери тя.

На този стадий не се обмисля отпадането на синя и зелена зона . " Наблюденията ни при премахването на синята и зелената зона тази пролет демонстрираха, че това не е изключително ефикасна мярка, тъй като хората не слязоха в действителност от колите си, а настъпи безпорядък при паркирането ", безапелационна бе Фандъкова.
 Кантарджиев: Политици не носят маска, с цел да си подвигат рейтинга
Кантарджиев: Политици не носят маска, с цел да си подвигат рейтинга

Пандемията е посочила слабостите на нашата система
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР