Кметът на София ни сервира поредната порция лъжи и оправдания

...
Кметът на София ни сервира поредната порция лъжи и оправдания
Коментари Харесай

Спаси София: Част от настилките на ”Графа” не били наредени, а само поставени

Кметът на София ни сервира следващата порция неистини и оправдания за безкрайния ремонт на ул. Граф Игнатиев. Всъщност част от настилките на улицата не били подредени, а единствено ”поставени, с цел да може да се минава ” и ни чака ново пренареждане.
Това оповестиха от " Спаси София ". Ето целият им коментар на изказването на столичния кмет.

Днес кметът Йорданка Фандъкова ни сервира следващата порция неистини и оправдания за безкрайния ремонт на ул. Граф Игнатиев. Този път, измисленото от ПР-ите е, че в действителност част от настилките на улицата не били подредени, а единствено " сложени, с цел да може да се минава " и ни чака ново пренареждане. Или с други думи - още усложнения, заграждения... безконечен ремонт.

Изключително значимо е да се знае, че всичко това се случва по-малко от два месеца преди крайния период за привършване на ремонта на цялата Зона 2. На 3 март би трябвало да са напълно подготвени освен ул. Граф Игнатиев и площадите, само че и улиците Цар Иван Шишман и 6-ти Септември. А там ремонтът дори не е почнал. Кметът добави и че " влязохме в сезон, който не разрешава да се работи ". След проспаното лято без служащи по обекта и множеството пренареждания сме сигурни, че отговорна за неспазване на периодите ще се окаже " невиждано студената зима ", и изобщо " доста тежките метеорологични условия на невиждано тежкия и комплициран обект, който е прекрасен, само че не е приключен ".

Кметът Фандъкова май в действителност към този момент ни взима за маймуни! Опитвайки се да откри оправдание за личната си управническа отпадналост, прибягва до измисляне на абсурни оправдания. Демонстрира се отблъскващо пренебрежение към софиянци, градската среда, процедурите и периодите, които Общината сама си е сложила! Припомняме, че " безкомпромисната към качеството " Фандъкова, даде обещание по 240 000 лева санкции за всеки ден забавяне и 1 200 000 лева санкция за некачествено осъществяване. Досега не е наложила и стотинка санкция на изпълнителя ДжиПи Груп. Щом не пази интереса на софиянци, чии ползи пази тогава? За целия безпорядък, който позволи и пропуснатите благоприятни условия е извънредно време да се отдръпна!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР