Кметът на Смолян Николай Мелемов е номиниран в две от

...
Кметът на Смолян Николай Мелемов е номиниран в две от
Коментари Харесай

Кметовете на Смолян и Раковски сред фаворитите

Кметът на Смолян Николай Мелемов е номиниран в две от най-значимите категории на класацията „ Кмет на годината 2018 ”. Това сочат резултатите от първия стадий на гласуването в иницативата на Kmeta.bg. Битката е в 10 категории, като във всяка от тях се гласоподава за кмет на дребна, междинна и огромна община. Всеки може да пусне гласа си на kmetnagodinata.bg.

Към този миг управникът на Община Смолян е включен в категориите – „ Кмет на годината ” и „ Кмет на жителите ”. В първата категория се отличават градоначалниците за цялостна активност през годините във всички сфери на работа на ръководената от тях локална администрация. Във втората вземат участие управниците, които с работата си са били най- покрай жителите с експедитивност на реакция на проблемите и решаването им.

С най-вече номинации – 4 на брой, е кметът на Община Раковски Павел Гуджеров. Временното класиране го слага в „ Спорт и юношески политики ”, „ Инвестиции и работни места ”, „ Видео наблюдаване и сигурност ” и „ Кмет на жителите ”.

В две категории ще се състезава и кметът на Пловдив инж. Иван Тотев. Той е номиниран за „ Инвестиции и работни места ”, както и в „ Кмет на жителите ”. Управникът на Стамболийски Георги Мараджиев е в номинациите за „ Паркове и екотранспорт ” и „ Кмет на жителите ”.

С по две номинации са още кметовете на Асеновград доктор Емил Караеванов, на Хасково Добри Беливанов, на Панагюрище Никола Белишки и на Сопот Деян Дойнов. Едната от тях е „ Кмет на жителите ”. Управникът на Панагюрище взе участие още в конкуренцията за Smart City. Призът се дава за изцяло внедряване на нови технологии в градовете за облекчение на жителите и привличане на туристи. Колегата му от Хасково с изключение на за „ Кмет на жителите ” е в номинациите и за „ Видеонаблюдение и сигурност ”. Градоначалникът на Асеновград взе участие и за „ Паркове и екотранспорт ”. Кметът на Сопот събира избор както за „ Кмет на жителите ”, по този начин и за „ Иновации в образованието ”.

В гласуването за „ Кмет на жителите ” вземат участие още кметът на Кричим Атанас Калчев, на „ Родопи ” инж. Пламен Спасов, сътрудника му от Община Марица Димитър Иванов, на Садово Димитър Здравков, както и управниците на Чепеларе Славка Чакърова, на Перущица Ради Минчев, на Девин Красимир Даскалов, на Пазарджик Тодор Попов и на Куклен Мария Белчева.

Кметът на Съединение Атанас Балкански е в номинациите както за „ Кмет на жителите ”, по този начин и за „ Ин витро стратегии ”. Във втората категория конкуренцията е за заделените средства и разширение на стратегии за поощряване на раждаемостта и подкрепяне на двойки с репродуктивни проблеми.

Гласуването за " Кмет на годината " 2018 започва на 22 октомври 2018 година, ще се организира на два стадия и ще завърши на 15 ноември 2018 година
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР