Кметът на Сливница я осъдил за клевета, тя не си

...
Кметът на Сливница я осъдил за клевета, тя не си
Коментари Харесай

Съдия-изпълнител влиза при Корнелия Нинова

Кметът на Сливница я осъдил за клюка, тя не си заплаща
Кметът на община Сливница, Васко Стоилков е осъдил лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за клюка. Повод за делото било, че преди локалните избори през 2015 година от Българска социалистическа партия са употребявали непрекъснати клюки и неистини в акцията си против него.

Корнелия Нинова „ наговорила безчет неистини и клюки “ за него и общината и по-точно, че е „ безочлив, самозабравил се и самоповярвал си локален дерибей, кмет на Сливница “, както и „ къде се намираш бе, господин Стоилков, това да не ти е бащиния. От шаблон ли ви вадят от ГЕРБ бе, хора? Имам възприятието, че ви образоват особено, та кой от кой по-нагъл. Където и да отида безумие след безумие! “

Друг забавен откъс е: „ Сливнишкият воин уволнява, в случай че не станеш гербер “.

„ Значи първо „ Сливнишкият воин “ е една от най-светлите персони в нашата история и не може да се злоупотребява с това име, тъй че в следствие аз заведох дело и осъдих госпожа Нинова на три инстанции – Софийски градски съд, Софийски Апелативен съд и Върховен касационен съд. Няма право на обжалване. Това е дефинитивно решение. И в този момент се сипят безчет неистини и клюки. Длъжен бях да осведомявам обществеността за това, което се е случило “, разяснява случая Васко Стоилков.

Нинова е наказана на трета инстанция, само че не е заплатила присъденото обезщетение.

„ Достатъчно чаках, с цел да ми преведе парите по сметката и още на следващия ден със арбитър реализатор ще си събера 2000лв. и ще ги даря за нашия град “, даде обещание Стоилков.

Депутатът от ГЕРБ Тома Биков не се изненада от езика на лидерката на левицата Корнелия Нинова, който „ минимум не подхожда на една дама “.

„ Знаете, че в избрани кръгове на обществото тя е известна като „ госпожа Лъжа “, в този момент имаме и правосъдно решение по този въпрос “, подсети Биков. Той обаче употребява случая да се обърне към една друга дама с не по-малко пиперлив език, „ българската Кьовеши “ Елена Йончева. Йончева сама е употребила това определение за себе си през вчерашния ден и е призовала министър-председателя Бойко Борисов да подаде оставка, тъй като го е осъдила за клюка.

„ Първо това не е потвърден измамник, тъй като има още една инстанция. Но, като „ българската Кьовеши “, като главният глас на морала в България чакаме госпожа Йончева да прояви същото възприятие за правдивост и морална хигиена и към своя водач госпожа Корнелия Нинова, която е наказана на трета инстанция за лъжите, които е говорила в Сливница преди четири години, когато е изгубила изборите и там “, моли Тома Биков.

За сътрудника му Спас Гърневски „ всички тези думи и дейности сега, месец и половина преди изборите, недвусмислено демонстрират стила, метода на работа посредством обиди, клюки, надменност, безочливост, проявявана от социалистическата партия “.

„ Да застане веднъж вечно и да отговори за всички условия към Техноимпекс, който е разкостен поради нея. Още идват хора в Народното събрание, които не могат да се пенсионират. Да отговори за кражбата на века в Пловдив, когато общината загуби 1.2 милиарда лева от парцели и Пловдивското ревю. Тя е била ръководител на този панаир и по какъв начин позволи това национално изменничество “, прикани Гърневски./tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР