Кметът на Сливница Васко Стоилков e осъдил лидерът на БСП

...
Кметът на Сливница Васко Стоилков e осъдил лидерът на БСП
Коментари Харесай

Кметът на Сливница осъди Нинова за клевета и ще си търси парите със съдия изпълнител

Кметът на Сливница Васко Стоилков e осъдил водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова за клюка на трета инстанция и защото тя не изплаща присъдените му 2000 лева още на следващия ден ще си търси парите със арбитър реализатор. Това заяви самият той на особено свикана " изключителна " конференция в централата на ГЕРБ, на която не можеха да се задават въпроси " отвън тематиката ".

Дойдох, с цел да кажа, че осъдих Корнелия Нинова за това, че преди предходните локални избори през 2015 година, както и сега се случва, от Българска социалистическа партия започнаха да употребяват клюки и неистини, сподели Стоилков. На предизборно заседание на Българска социалистическа партия в Сливница Нинова го е нарекла: " безочлив, самозабравил се локален дерибей ". " Къде се намираш, бе господин Стоилков, това не ти е бащиния. Под шаблон ли ви вадят, бе хора. Напоследък където и да отида безумие след безумие ", цитира още Стоилков. " В момента се повтаря същата история, отново се сипят клюки и неистини. Длъжен бях да споделя с обществеността ", сподели още Стоилков.

Като главен глас на морала чакаме Елена Йончева да прояви същото възприятие и морална хигиена и към своя водач Корнелия Нинова, добави депутатът Тома Биков. Йончева е осъдила за клюка премиера Бойко Борисов и го приканва да си подаде оставката. " Обръщам се към българската Кьовеши Елена Йончева, която разбирам сама се е определила по този начин ", разяснява Биков. Той обърна внимание, че Йончева е осъдила премиера Борисов на
втора инстанция, не на трета, и решението на съда не е дефинитивно. " В избрани кръгове е известна като госпожа Лъжа, в този момент имаме и правосъдно решение по този въпрос ", сподели Биков за Нинова. Той отхвърли да дава отговор на въпроси за заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов и това, че откакто подаде оставка, като ръководител на парламентарната група е станал нещатен парламентарен помощник.

Депутатът Спас Гърневски по традиция прикани " Нинова да застане веднъж вечно и да отговори за всички условия към приватизацията на " Техноимпекс " оттогава до през днешния ден ". " Освен че " Техноимпекс " е присвоен, опоскан, разкостен в нейна изгода, до ден сегашен хората не могат да се пенсионират, даже архивът не може да се откри ", сподели някогашният наследник кмет на Пловдив. Няма да спра да дублирам и " кражбата на века " в Пловдив, сподели Гърневски за приватизацията на Пловдивския панаир.

Васко Стоилков пък назова протестиралите предходната година против неприятните пътища в Сливница " провокатори, които стачкуваха по неразбираема аргументи ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР