Кметът на Сливница Васко Стоилков е осъдил лидера на БСП

...
Кметът на Сливница Васко Стоилков е осъдил лидера на БСП
Коментари Харесай

Кметът на Сливница е осъдил Корнелия Нинова, дава на съдия-изпълнител

Кметът на Сливница Васко Стоилков е осъдил водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова на три инстанции - Софийски градски съд, Софийски апелативен съд и Върховен касационен съд. Това съобщи самият той на конференция в централата на ГЕРБ.

" Осъдих Корнелия Нинова за това, че преди предходните локални избори през 2015 година, както и сега се случва, от Българска социалистическа партия започнаха да употребяват клюки и неистини. На предизборно заседание на Българска социалистическа партия в Сливница беше наговорила безчет неистини и клюки по мой адрес ", изясни Стоилков, представен от " Фокус ".

По думите на кмета на Сливница, лидерката на социалистите го е нарекла: " безочлив, самозабравил се локален дерибей ".

" Къде се намираш, бе господин Стоилков, това не ти е бащиния. Под шаблон ли ви вадят, бе хора. Напоследък където и да отида безумие след безумие...Сливнишкият воин уволнява, в случай че не станеш гербер ", цитира още Васко Стоилков.

Според него, сега се повтаря същата история и отново се сипят клюки и неистини.

" Достатъчно време чаках да ми преведе парите по сметката - 2000 лв., още на следващия ден със съдия-изпълнител ще си ги събера и ще ги даря за детската градина в града. Недоумявам за какво още не ми е превела тези средства ", добави кметът на Сливница, който ръководи града от 8 г.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР