Кметът на Сливен Стефан Радев отправи апел към съгражданите си

...
Кметът на Сливен Стефан Радев отправи апел към съгражданите си
Коментари Харесай

Кметът на Сливен призова съгражданите си да не чупят градската коледна украса



Кметът на Сливен Стефан Радев насочи зов към съгражданите си да не чупят градската коледна декорация. Повод за това станаха неколкократните вандалски прояви към украсата, която тази година коства на общината близо 160 хиляди лв.. Последните счупени украси са пред постройката на общината.

Кметът Радев разяснява, че счупените украси ще бъдат поправени и още веднъж прикани към прекъсване на деянията на вандализъм в града:

" Призовавам нашите съграждани да пазим това, което вършим. По принцип, когато влагаме в такава декорация, концепцията е тя да се употребява повече от една година и, несъмнено, да се прибавят нови детайли, само че това да е основата за една по-дългосрочна декорация. Но, въпреки всичко това е наше. Това е на града ни, това е направено за настроението на нашите деца, жителите на Сливен и е хубаво всички да го пазим. "

Управителят на Общинската охранителна компания Петко Чолаков заяви, че в централната градска част към този момент има дежурни охранители, които пазят поставените уреди и спокойствието на жителите на ледената пързалка.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР