Кметът на Шумен Любомир Христов ще отправя поздравления за Коледа

...
Кметът на Шумен Любомир Христов ще отправя поздравления за Коледа
Коментари Харесай

Кмет поздравява с картички-рисунки на деца

Кметът на Шумен Любомир Христов ще насочва поздравления за Коледа и Нова година с картички-рисунки, сътворени от дребни шуменци. За задачата общината провежда конкурс за детска рисунка и кани в него да вземат участие от 5 до 15-годишни. Талантите имат по-малко от месец време, тъй като крайният период за показване на творбите е 7 декември.

В състезанието ще се позволяват единствено рисунки, а не подготвени картички, разясняват от кметството.

В първа група ще се състезават единствено 5 – 6 годишни деца от подготвителните групи на детските градини, във втора– от І до ІV клас, а в трета – от V до VІІІ клас. Жури от шуменски художници ще прави оценка постъпилите произведения. Отличените с първата премия рисунки в трите възрастови групи общината ще отпечата като коледни приветствени картички от името на кмета. С всички изпратените рисунки ще бъде подредена галерия.

Авторите би трябвало да изпращат рисунките, съпроводени със следната информация: трите имена, образователното заведение, в кой клас учат и телефон за контакт на адрес 9700 Шумен, бул. „ Славянски ” 17, Деловодство, стая 204, за състезанието „ Коледа и Нова година ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР