Кметът на село Сталийска махала Цветан Цветанов-Петровката е обявил награда

...
Кметът на село Сталийска махала Цветан Цветанов-Петровката е обявил награда
Коментари Харесай

Кмет обяви парична награда за разкриването на крадци

Кметът на село Сталийска махала Цветан Цветанов-Петровката е оповестил премия от 3000 лева за този, който даде достоверна информация за откриване на нарушителите, отмъкнали касата на кметството през януари т.г. Това оповестява в. " Лом прес ". " По случая е формирано досъдебно произвеждане. Засега нямаме прогрес, само че работата за откриване на причинителите продължава ", оповестиха от полицията.

Апашите са счупили секретна ключалка на входа на кметството, разрушили са и две вътрешни порти, с цел да стигнат до кабинета на кмета. Според криминалисти, обирът е бил авансово плануван, пренебрегната е охранителната система, а крадците са били неколцина, защото касата тежала над 200 кг.

След като повече от месец време полицията не разкрила причинителите, 57-годишният кмет показал самодейност в помощ на следствието. От кметството създали и разлепили листовки с текст: " На вниманието на жителите на Република България! Обявява се премия от 3000 лева, за който даде достоверна информация за разкриване на нарушителите, дръзнали да влязат с щурм в кметство с. Сталийска махала. GSM за връзка: 0879 811 988. Анонимността е обезпечена! Благодарността и премията ще бъде връчена персонално от кмета на селото. Нека дружно да спрем престъпността! С общи старания да намерим причинителите, протегнали ръка на касата с гербовия щемпел на Република България в най-престижната институция на селото! ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР