Кметът на село Плетена, община Сатовча, Радослав Кълков и приятелят

...
Кметът на село Плетена, община Сатовча, Радослав Кълков и приятелят
Коментари Харесай

Кмет пострада при екстремно планинско изкачване с АТВ

Кметът на село Плетена, община Сатовча, Радослав Кълков и приятелят му, монтьорът Ахмед Спахиев, пострадаха при злополука с машина за рисково планинско нанагорнище с бъги в местността Тепавицата.

Пътният случай стана в четвъртък към 14,50 часа на път с надлъжен надолнище, оповестява " Струма.бг ". Монтьорът и кметът тръгнали с бъги към планината. Водачът изгубил ръководство, забили се в крайпътния склон и се преобърнали в канавката. Спахиев бил направил усъвършенствания на машината, от четирите страни имало сложени ролбари, които омекотили удара и ги избавили от съществени контузии.

Успели сами да излязат от преобърналото се АТВ, след което потърсили помощ от другари. След лекарския обзор в болничното заведение в Гоце Делчев е открито, че кметът Р. Кълков е с натъртвания, без съществени контузии и вътрешни пострадвания. Той е освободен за домашно лекуване. Приятелят му е признат за лекуване в локалната болница „ Иван Скенедров “ в Гоце Делчев с гръдна травма, има четири счупени ребра и пневмоторакс, не е губил схващане и е контактен, сподели болничният шеф доктор Мария Радойкова. Тя добави, че потърпевшият остава за лекуване в хирургично поделение.

За пътния случай е осведомена и полицията, събитията се обясняват от чиновници на реда.

От ОД на Министерство на вътрешните работи – Благоевград оповестиха, че самоделното колесно транспортно средство е с неустановена марка и модел, то не е записано по надлежния ред.

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР