Кметът на Сандански Кирил Котев коментира в телевизионно интервю, че

...
Кметът на Сандански Кирил Котев коментира в телевизионно интервю, че
Коментари Харесай

Кметът на Сандански: Нямам нищо общо с хотела на майка ми

Кметът на Сандански Кирил Котев разяснява в телевизионно изявление, че майка му има хотел, само че той няма нищо общо, а и всичко се е случило доста преди да бъде кмет. Той съобщи това по отношение на изнесената през вчерашния ден информация от Яне Янев, че Котев има хотел и дружно с някогашния зам.-министър на стопанската система Александър Манолев, прекарват в града минерална вода и го феодализират.

Котев добави, че не е работил в хотела и не е взимал присъединяване в неговото ръководство, занимавал се е с различен фамилен бизнес, който по негови думи храни 20 души.

''Трябва да погледнем с подигравка на обвиняванията на Янев за роднински назначения в общината, тъй като негови родственици заемат постове, само че доста преди да стана кмет'', добави той.

Котев разясни, че разрешението хотел да се зареди с минерална вода не се дава от общината, а водопроводът има всички строителни позволения, изработен е 2007 година и е прокаран за два хотела.

Според него няма спор на ползи в работата му, проверяван е и от ДАНС по анонимни сигнали. Неговите родственици не се употребяват с някакви привилегии, а в случай че те би трябвало да бъдат тествани, ги ревизират инспектори на общината.

С Александър Манолев кметът се познава от ученическите години, а къщите, които се разясняват, се намират отвън рамките на парк "Сандански ". Котев е виждал Александър Манолев да посещава къщата, за която се приказва.

Вчера Яне Янев разяснява, че при Манолев върви ''котилото'' на кмета Котев, което е ''окупирало локалната общинска трапеза''.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР