Кметът на Сандански Атанас Стоянов ще присъства на откриването на

...
Кметът на Сандански Атанас Стоянов ще присъства на откриването на
Коментари Харесай

Кметът на Сандански удря първа топка на Sandanski Open II

Кметът на Сандански Атанас Стоянов ще участва на откриването на предпоследния шампионат на фамилната тенис и СПА верига Уикенд тур за 2020 – Sandanski Open II. В събота в 9:00 сутринта той ще удари първа топка на кортовете към Интерхотел Сандански и ще поздрави рекордните 60 участници в конкуренцията, пристигнали от всички краища на България. Любителският тенис шампионат се организира в града за осма година и разпространява района като туристическа дестинация в цялата страна. Затова от община Сандански ще извърнат особено внимание на надпреварата и ще поддържат участниците.

Sandanski Open II ще продължи от 16 до 18 октомври, като в петък ще се проведат формалните тренировки. В събота са мачовете в групите от шампионата на сингъл мъже и дами, а в неделя са елиминациите на сингъл и шампионатите на двойки мъже и смесени двойки.

В събота вечерта състезатели и посетители са поканени на публична вечеря със специфична фолклорна стратегия и присъединяване на диджей. Община Сандански подарява на всички от Sandanski Open II ваучери за посещаване на епископския комплекс с базилика в града.

Организаторите от Уикенд тур са се погрижили за изненади и по време на конкуренцията. През двата дни от надпреварата тенисистите и техните близки ще натрупат сила със скара, обезпечена от „ Братя Узунови “, а от компания „ Китанови “ ще доставят задоволително бира. По традиция състезатели и посетители ще разпускат в СПА центъра на Интерхотел Сандански и ще възвръщат от страстите и умората във външните и вътрешния минерални басейни, а може да се възползват и от предлаганите хидро терапия, разтривки и СПА лечения.

Награждаването на спечелилите в Sandanski Open II ще бъде в неделя в 17:00 часа, а участниците в общата фотография ще получат награди от домакините – ваучери за отмора в Интерхотел Сандански.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР