Кметът на Русе Пламен Стоилов заедно със заместник-кмета по европейско

...
Кметът на Русе Пламен Стоилов заедно със заместник-кмета по европейско
Коментари Харесай

Немска фирма с амбиции да строи фабрика край Русе

Кметът на Русе Пламен Стоилов дружно със заместник-кмета по европейско развиване доктор Страхил Карапчански се срещнаха с представители на Германо-Българската индустриално-търговска камара (ГБИТК) и на немската компания „ Джей Кей Ен Драйвлайн “ (GKN Driveline Bruneck AG) – одобрен водач в създаването и доставката на модерни електрифицирани системи и решения за автомобилната промишленост. През този месец те са на посещаване в България и един от главните им капиталови ползи съставлява точно район Русе като евентуална локация за установяването на индустриална база.
Градоначалникът Стоилов срещна гостите с инвестиционния профил на град Русе, плановете с европейско финансиране, които се извършват и с преимуществата на района за пускане на бизнес. Германската фирма GKN Driveline Bruneck AG е съсредоточена върху създаването и производството на електрифицирани задвижвания и системи за всички типове колела от автомобилната промишленост. В основата на дългогодишния й триумф са софтуерните нововъведения, оптимизацията на процесите, качеството и квалификацията на чиновниците й. Инвеститорите обявиха, че професионалните планове на компанията са ориентирани към позициониране и пускане на инвестиция, която да включва възможен предстоящ градеж на лична фабрика в края на 2021 или началото на 2022 година
ГБИТК цели разширението и задълбочаването на икономическите и комерсиалните взаимоотношения сред двете страни, както и основаването на нови бизнес контакти и благоприятни условия за бизнес партньорство. Понастоящем камарата оказва подпомагане на  проучването на изискванията и опциите за разкриване и насърчаване на индустриално дружество в България.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР