Кметът на Русе Пламен Стоилов е отличен с най-престижната награда

...
Кметът на Русе Пламен Стоилов е отличен с най-престижната награда
Коментари Харесай

Кметът на Русе е избран за кмет на годината

Кметът на Русе Пламен Стоилов е отличен с най-престижната премия - "Кмет на годината ", от състезанието "Кмет на годината ". Това оповестяват от общинската администрация в крайдунавския град.

Началото на състезанието е сложено в България през 2013 година, като посредством него след национално онлайн допитване всяка година се отличават най-хубавите кметове у нас.
Стоилов печели наградата за цялостната му активност през тази година във всички сфери на работа на ръководената от него локална администрация.

На церемонията по връчването на премиите, състояла се нощес в НДК в София, е участвал заместник-кметът Димитър Наков, който е получи оценката от името на Стоилов.

"Това отличие е самопризнание за добре свършената работа и посоката, в която се развива нашият хубав град Русе. През последните няколко години успяхме да изпълним знакови и дълго чакани планове, с помощта на които възродихме Русе като град-лидер, като стопански и промишлен център в района ", споделил Наков, представен в прессъобщението.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР