Кметът на родопския град Ракитово Костадин Холянов си е осигурил

...
Кметът на родопския град Ракитово Костадин Холянов си е осигурил
Коментари Харесай

Вижте с очите си! Ето така се вземат 50 лв за продаден глас на избори

Кметът на родопския град Ракитово Костадин Холянов си е обезпечил изборната победа против 50 лева за глас. Информацията е на уеб страницата narod.bg, като съгласно изданието към този момент е подаден сигнал до прокуратурата.

Според източници на изданието на изборите, провели се в края на октомври месец 2019 година, близки до Холянов са давали кеш по 50 лева на всеки. Става дума не за инцидентни хора, а за личните му синове – Георги и Щерян.

От фрагменти, станали към този момент налични в интернет, личи по какъв начин безогледно по-малкият от двамата наследници на кмета подава банкнота в деня на избора. Става дума за 50 лева, които всеки, заречен преданост, може елементарно да прибере в джоба си.

Въпреки нежната си възраст Холянов-младши е зад кормилото на бляскав джип, добавя изданието. И няма по какъв начин да е другояче – като наследник на кмет, определен за втори мандат, младият мъж може да се похвали със обилни финансови благоприятни условия.

От ден първи на кметския стол бащата прави всичко допустимо отпуснатите от общината пари да отиват не на друго място, а непосредствено в джобовете на децата му. Това се случва посредством подставени компании и изфабрикувани публични поръчки, разясняват осведомени.

Най-голямата врътка е посредством спекулация за горива и смазочни материали, за която е наясно целият родопски град. Парите там са стотици хиляди левове. А точенето на общинската хазна е почнало още през първия мандат на кмета.

На този стадий в града съвсем няма публични поръчки, а всичко, което се отпусне като финансов запас, по един или различен метод се прибира от синовете на Холянов.

Според източници на narod.bg единият от двамата синове на Холанови е и подвластен към кокаина от много време.

Очаква се да стане ясно дали ще има следствие по подадения сигнал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР