Кметът на район "Младост" Десислава Иванчева и заместничката й Биляна

...
Кметът на район "Младост" Десислава Иванчева и заместничката й Биляна
Коментари Харесай

Десислава Иванчева и заместничката й ще съдят медиите заради обиди и клевети

Кметът на регион "Младост " Десислава Иванчева и заместничката й Биляна Петрова ще съдят медиите поради обиди и клюки. Това излиза наяве от писмо, изпратено до медиите от пресцентъра на столичния регион "Младост ".

"Множество медии, обратно на журналистическите правила на Етичния кодекс на българските медии, разясниха госпожа Иванчева и госпожа Петрова като „ явно отговорни “, като тиражираха в общественото пространство редица клюки, неистини и обиди по техен адрес. Срещу всички тях госпожа Иванчева и госпожа Петрова ще заведат каузи в съда ", осведомят от пресцентъра на столичния регион "Младост ".

Това се случва след отхвърли на наблюдаващия прокурор да даде правото на кмета на регион „ Младост “ г- жа Десислава Иванчева и зам. кмета госпожа Биляна Петрова да свикат конференция. Те насочиха настояването си и до основния прокурор Сотир Цацаров.



"Надяваме се основният прокурор Сотир Цацаров да почете настояването им поради правото им на отговор против големите операции, които разрушават тяхната известност като гражданки и публични персони, поради правилото за свободата на словото, обезпечен от Конституцията на Република България ", пишат още от регион "Младост ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР