Кметът на район Източен“ в Пловдив Николай Чунчуков спази своето

...
Кметът на район Източен“ в Пловдив Николай Чунчуков спази своето
Коментари Харесай

Районен кмет заведе деца и родители от Столипиново на куклен театър

Кметът на регион „ Източен “ в Пловдив Николай Чунчуков съблюдава своето заричане и още веднъж заведе деца и родители от детските градини в ромския квартал „ Столипиново ” на куклен спектакъл за специфичното зрелище “ Принцесата и граховото зърно “. Наскоро малчуганите получиха по план “Растем дружно “ новите си театрални дрехи, измежду които рокли за принцеси и с неспокойствие чакаха да видят обичаните си персонажи, с цел да могат и те да вършат представления.
 6pl4021-iztochen_rastem_zaedno_4  6pl4021-iztochen_rastem_zaedno_3  6pl4021-iztochen_rastem_zaedno_2
Кукленият спектакъл ги посрещна гостоприемно и с прелестната режисура на режисьорката Ваня Сивинова ги накара да затаят мирис със своите родители в динамичното деяние на пиесата. Публика и актьори към този момент се познават, а децата имат отработени рефлекси на културна аудитория – овации и благодарности към хората, които творят изкуството. „ Ние ще идваме още веднъж, с цел да ви запалителен трайно по театъра и музиката и след плана вие ще водите вашите деца независимо тук – в храмовете на изкуството. За нас няма нищо по-важно от това децата да имат обучение и да са щастливи “, бяха думите, с които кметът на регион „ Източен “ Николай Чунчуков се обърна към майките и бащите.

„ В идващите дни в спомагателните часове по български език децата от „ Източен “ ще приказват, рисуват и драматизират елементи от прелестната приказка “Принцесата и граховото зърно “, което е част от логаритъма на плановите действия ”, разясни ръководителят на плана по плана “Растем дружно “ Стефка Симеонова, основен специалист „ Образование и просвета “ в регион „ Източен ”.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР