Кметът на район Източен" Николай Чунчуков инспектира днес новоизградената детска

...
Кметът на район Източен" Николай Чунчуков инспектира днес новоизградената детска
Коментари Харесай

Готова е най-новата детска площадка в Пловдив, съоръженията - шведски!

Кметът на регион " Източен " Николай Чунчуков инспектира през днешния ден новоизградената детска площадка на улица " Преспа ". Съоръженията към този момент са притегателно място за най-малките поданици на квартала, а при хубаво време мястото е цялостно с деца и родители, показа шефът на етажната благосъстоятелност на ул. " Преспа " 4 Вили Пенчева. Детската площадка е сертифицирана и отговоря на всички условия за качество и сигурност, акцентира районният кмет Николай Чунчуков.
Той заяви още, че оборудванията са шведски и са направени от висококачествени материали. Предназначени са за деца до 12 години от разнообразни възрастови групи. Площадката включва комбинирано оборудване с пързалка, часовник и оборудване за катерене, люлка-махало с две седалки, едната от които е вид " панер " за най-малките деца до 3 години, люлка-везна, клатушка. 
Мястото е отделено с красива дървена ограда, настилката е противоударна, а за улеснение на родителите са инсталирани пейки. Стойността на новата облага е 50 000 лв..
" С построяването на тази детска площадка изпълнихме стихотворец ангажимент към жителите в околните блокове ", съобщи кметът на регион " Източен " Николай Чунчуков и прикани жителите да пазят и да се грижат за новата облага. След цялостното преасфалтиране на ул. " Преспа " през предходната година дружно с домоуправителя Вили Пенчева районният кмет разиска нови хрумвания за в допълнение облагородяване на пространството.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР