Кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков беше специален гост в

...
Кметът на район „Източен“ Николай Чунчуков беше специален гост в
Коментари Харесай

С прекрасни тържества откриха учебната година в „Източен“

Кметът на регион „ Източен “ Николай Чунчуков беше специфичен посетител в първия образователен ден в две учебни заведения, от които прати празнично обръщение до всички деца, възпитаници, шефове, учители и родители.

Точно в 9.30 часа в Начално учебно заведение „ П.Р.Славейков “ първокласниците трепетно чакаха първия си образователен ден, заобиколени от още по-развълнуваните си родители. Директорката Димка Врачева в словото си с горделивост акцентира, че образователното заведение е едно от първите иноватавни в Пловдив и ще продължи да развива учениците си по най-успешния за тях метод.

Николай Чунчуков пожела здраве и триумф на всички възпитаници и учители и акцентира, че е извънредно благополучен точно тук, където е бил възпитаник в началното учебно заведение, да даде старт на най-новите възпитаници в просветителната система и увери всички, че са в най-хубавото начално учебно заведение.

Послание към всички насочи специфичният посетител - Негово Преосвещенство Знеполският свещеник Арсений. Той прикани учениците да почитат своите учители и се помоли за здраве и триумфи на всички.

В СУ „ Найден Геров “ след скорошното посещаване на просветителния министър с неспокойствие посрещнаха районния си кмет Николай Чунчуков и ръководителя на Общинския съвет Савина Петкова.

Директорът Емил Начев откри церемонията, в която всички посрещнаха знамето на учебното заведение и изслушаха химна на Република България. Председателят на Общински съвет Савина Петкова окуражи ученицитге от най-големия етнически квартал и им пожела да са здрави и ученолюбиви. А районният кмет Николай Чунчуков им подсети, че би трябвало да са непрекъснати в наличието си в учебно заведение и прикани родителите към отговорност за образованието на децата им.

Бъдете здрави и неуморни в сложната си работа в училище; ние оценяваме високо вашите старания и ще бъдем постоянно с вас - обърна се той към преподавателите.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР