Кметът на пловдивската община Стамболийски Георги Мараджиев бори коронавируса и

Кметът на пловдивската община Стамболийски Георги Мараджиев бори коронавируса и ...

Пловдивска община с нестандартни мерки срещу COVID-19 СНИМКИ.

Кметът на пловдивската община Стамболийски Георги Мараджиев бори коронавируса и с билбордове. На знакови места в града са поставени платната, на които с големи букми се призовава: Останете си вкъщи. 

В тези тежки дни, в които живеем всички, ние служителите на община Стамболийски ви приканваме с новите билбордове към едно: ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ. СПАСЕТЕ ЖИВОТ! Това не е част от рекламна кампания, няма да видите усмихнати звезди от голямата сцена.

На тези билбордове виждаме светлината в тунела, виждаме бъдещето, виждаме нашите бащи и майки, баби и дядовци, деца и внуци. Само така можем да сбъднем мечтите си. Останете по домовете си, хора! С

бъднем ли нашите мечти, няма да бъдем щастливи само ние, а ще направим щастливи и всички наши близки. ТОЗИ МАЛЪК ЖЕСТ НА ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС: "ОСТАНЕТЕ СИ ВКЪЩИ. СПАСЕТЕ ЖИВОТ!" МОЖЕ ДА РЕШИ БЪДЕЩЕТО НИ УТРЕ! С ТЕЗИ БИЛБОРДОВЕ ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ НИ ТОВА, КОЕТО НЕ СЕ КУПУВА С ПАРИ: ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, КЪСМЕТ И ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ! Това написа на профила си във фейсбук кметът Мараджиев, който е и областен лидер на ГЕРБ. 
 Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

Източник: blitz.bg