Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,

...
Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,
Коментари Харесай

Голям инвестиционен проект ще допринесе за откриването на 200 работни места в Пловдив

Кметът на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на се срещна през днешния ден с министъра на стопанската система Лъчезар Борисов  Лъчезар Борисов Лъчезар Борисов е роден през 1978 година в гр. Самоков. Завършва с отличие гимназия „ Константин. Двамата подписаха контракт на стойност 1,027 млн. лева по отношение на плана за осъществяване на високотехнологична фабрика за произвеждане на електронна здравна инсталация на интернационалната компания BTL Industries Bulgaria (BTL).

Инвестицията е в размер на 20 милиона лв., а упованията са да бъдат разкрити нови 200 работни места.

Фирмата, която предходната година получи документ за инвестиция клас „ А “, е измежду водещите международни производители на високотехнологично здравно съоръжение и повече от десетилетие създава съществена част от продукцията си в града под тепетата.

"В условия на рецесия BTL демонстрираха еластичност и по какъв начин да бъдат настоящи с публичните потребности. Подобни вложения обезпечават едно стабилно развиване на града и района като цяло. Това е първата сходна в границите на Пловдив инвестиция и тя дава опция за развиване на източната индустриална зона ", съобщи Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР