Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,

...
Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив ще възобнови приема на граждани след 30 юни

Кметът на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на ще възобнови приемането на жители след 30 юни 2020 година. Планираната приемна за идната седмица ще бъде отсрочена поради удължаването на изключителната епидемиологична конюнктура до края на месеца, оповестиха от пресцентъра на общината.

Съобразяваме се с решението на Министерски съвет и подсещаме на пловдивчани, че значими са - дисциплината, дезинфекцията и дистанцията. Противоепидемичните ограничения способстваха за закъснение разпространяването на ковид и ограничението му до локални епидемиологични центрове. До момента жителите на Пловдив са извънредно виновни и съблюдават предписанията, съобщи Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на.

Кампанията "Пловдив - град на положителното " откри кметът на града

През приемната на кмета досега са минали над 100 души, на които е оказано подпомагане. Повече от 170 са записаните и очакващи персонална среща със Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на. Всички те ще бъдат осведомени за деня и часа, в който ще бъдат признати след края на изключителната епидемиологична конюнктура, се показва още в известието.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР