Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,

...
Кметът на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик,
Коментари Харесай

Кампанията Пловдив - град на доброто откри кметът на града

Кметът на Пловдив Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на откри акцията "Пловдив - град на положителното ", която е продължение на акцията "Най-добър човек ". Това оповестиха от пресцентъра на община Пловдив. В обръщението си той е подчертал, че би трябвало да се приказва за положителното, да се демонстрират положителните образци на хората с огромни сърца, да се отличат и да им се благодари.

Идеята на акцията е да се отличат тези същински положителни хора, които изцяло безкористно подават ръка на човек в потребност или се борят за развиването на обществото.

Няма нищо по-хубаво от това да окажеш помощ на човек в неволя и това стана изключително значимо в годината на епидемията от Ковид 19, е споделил още Димитров.

По думите му Пловдив е потвърдил, че е заслужен град на положителното. В сферата на здравето и обществената политика се включиха доста донори и доброволци и обединени доказахме, че в сложни моменти сме положителни и дружелюбни, е допълнил кметът. Той е призовал пловдивчани да предлагат и отличат актуалните образци на демонстрация на добрина, като това могат да бъдат всички хора направили дребни и огромни положителни каузи.

Заместник-кметът по обществената политика Анести Тимчев е показал четирите категории, в които пловдивчани могат да вършат своите номинации, чийто краен период е 17 юни. Това са просветителна активност, обществена активност, градско развиване и добротворчество. На 13 юни възпитаници от ПГ по хранителни технологии и техника ще одобряват писмени номинации на стълбите на "Каменица ", пред надписа "Заедно ".

В журито на състезанието "Пловдив - град на положителното " са поканени девет експерти с принос и опит в една от четирите категории за номинации. Награждаването на отличените ще се състои на 27 юни в Цар Симеоновата градина.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР