Кметът на Пловдив Здравко Димитров се срещна с представители на

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров се срещна с представители на
Коментари Харесай

Привържениците на Локомотив се срещнаха с кмета на града

Кметът на Пловдив Здравко Димитров се срещна с представители на последователите на Локомотив (Пловдив), които пожелаха да изложат своите визии за довършването на клубния стадион на " черно-белите " в парк " Лаута ". Феновете на " смърфовете " потърсиха пояснение и за предлагането, което ще бъде импортирано за гласоподаване в общинския съвет за в допълнение разпределяне на 22,5 милиона лв. за строителството на стадион " Христо Ботев ".
 Привърженици на Локомотив (Пловдив) недоволстват от спомагателните средства за
Привърженици на Локомотив (Пловдив) недоволстват от спомагателните средства за " Колежа "

Според тях това ще докара до проблеми в другите инфраструктурни планове в града

" Протестът, който организираха нашите сътрудници от другия тим, не бяха за нови обществени финанси към строителя, а тъкмо противоположното. В момента финансите, които са обезпечени, да бъдат изразходени по предопределение. Абсолютно безумство е това, че трябват още 22 милиона лв. за стадиона на Ботев. Нека първо да се направи одит, да се види по какъв начин са изхарчени средствата, които страната към този момент отпусна, както и от Общината - това са над 42-43 милиона лв.. Едва по-късно да се види какво е нужно за дофинансиране - както за единия стадион, по този начин и за другия. На нашия стадион продължава да се строи. До края на месеца чакаме да е подготвен планът за четвъртата естрада. След това ще се направи количествено-стойностна сметка и ще имаме точна визия какво ще е нужно за цялостното довеждане докрай на стадиона ", съобщи преди срещата членът на управителния съвет на фенклуба на Локомотив Боян Ванев.

Здравко Димитров излезе, с цел да беседва с последователите на " черно-белите ", които настояха всички от тях да участват на срещата в постройката на общината.

" Разговарях с последователите на Локомотив, тъй като в никакъв случай не съм делил двата водещи тима на Пловдив. Искам да станат и двата стадиона, тъй като Пловдив го заслужава. Не сме спрели да търсим финансиране, с цел да бъдат довършени стадионите - както на Ботев, по този начин и на Локомотив. В понеделник ще проведем нова среща, на която ще има представители и на двата клуба, с цел да се стигне до консенсус сред тях и на идната сесия на Общински съвет да бъде разискван метода на финансиране на завършването на двата стадиона. Ако не се стигне до съгласие сред почитателите на двата тима, не изключвам точката да бъде оттеглена ", съобщи след срещата с последователите на Локомотив кметът на Пловдив.

Той посочи, че идната среща в понеделник ще бъде затворена за медии, само че след нея Димитров ще запознае всички с решенията, които ще бъдат взети на нея.
 Бултрасите: Битката продължава
Бултрасите: Битката продължава

Излязоха с ново известие
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР