Кметът на Пловдив Здравко Димитров подава оставка като член на

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров подава оставка като член на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив подава оставка като член на ГЕРБ

Кметът на Пловдив Здравко Димитров подава оставка като член на ГЕРБ. Той разгласи решението си на изключителна конференция през днешния ден.

По думите му, в случай че подаде оставка от кметския пост, това би било изтълкувано като " изменничество ", защото общината сега извършва планове за 500 милиона лв. и те би трябвало да бъдат приключени.

Димитров акцентира, че Общината не може да издържи финансово, в случай че реши да приключи строителството на двата футболни стадиона в Пловдив, защото с изключение на тях има и други значими строителства като учебни заведения, детски градини, улици и други

Кметът на Пловдив разгласи още, че Общината търпи финансова глоба от 17 милиона лв. за погрешно извършена поръчка за пречиствателна станция в предходния кметски мандат на Иван Тотев и сега се търсят благоприятни условия сумата да бъде понижена.

Пловдив се развива и като представим доклада в края на ръководството, това ще се види, уточни още Здравко Димитров.

Повод за днешната изключителна конференция е поисканата в събота оставка на Димитров от страна на водача на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с актива на партията в Пловдив.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР