Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира строителните дейности на стадион

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров коментира строителните дейности на стадион
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Реалистично е мачът с Левски да е на Колежа

Кметът на Пловдив Здравко Димитров разяснява строителните действия на стадион " Христо Ботев " и това дали Ботев може да одобри Левски там в средата на април. Деца от Спортното учлище, където кметът беше посетител на патронния празник, също го питаха по кое време " жълто-черните " ще се върнат на " Колежа ". 
 Ботев упорства да влезе по-бързо на Колежа - смяна в стадий I на строителството Ботев упорства да влезе по-бързо на Колежа - смяна в стадий I на строителството
" С такива темпове трябваше да се работи още преди време. Не желая да споделям дати, тъй като бяха казвани доста дати. За мен е редно Ботев да взезе колкото се може по скоро на стадиона и по-късно да се приключва изцяло. 
 Фенове на Ботев и Локо обсадиха Общинския съвет в Пловдив, и новите 32 млн. лв. можело да не стигнат Фенове на Ботев и Локо обсадиха Общинския съвет в Пловдив, и новите 32 млн. лв. можело да не стигнат
Реалистично е мачът с Левски в средата на април да е там. Този път не желая да прибързвам с каквото и да е. Нека всички си свършат работата ", съобщи кметът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР