Кметът на Пловдив Здравко Димитров използва профила си във „Фейсбук“,

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров използва профила си във „Фейсбук“,
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив зарадва феновете на Ботев със страхотна новина

Кметът на Пловдив Здравко Димитров употребява профила си във „ Facebook “, с цел да осведоми обществеността в града под тепетата за срещата си с съветския вложител Антон Зингаревич, който демонстрира интерес към Ботев (Пловдив).

По думите на градоначалника синът на милиардера Борис Зингаревич е декларирал съществени планове и в околните дни ще стартират диалози за акцииите на „ жълто-черните “.

„ Заедно със заместник-кмета по строителство Пламен Райчев и основния проектант на Пловдив Димитър Ахрянов се срещнахме с претендента за акциите на ПФК Ботев (Пловдив). Заявени бяха съществени планове да се влага в Ботев. Хората демонстрираха интерес към базите на клуба и положението на детско-юношеската школа, питаха по какъв начин върви дострояването на стадиона и по кое време ще бъде подготвен. В околните дни ще стартират и диалозите за акциите на клуба. Оптимист съм, че с идването на такива спонсори Ботев ще се върне там, където е мястото му. ", написа Димитров в обществената мрежа.

Заедно със заместник-кметът по строителство Пламен Райчев и основният проектант на Пловдив Димитър Ахрянов се срещнахме с...
Публикувахте от в
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР