Кметът на Пловдив Иван Тотев заедно с изпълняващия длъжността кмет

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев заедно с изпълняващия длъжността кмет
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив откри нов паркинг за 47 коли

Кметът на Пловдив Иван Тотев дружно с изпълняващия длъжността кмет на регион " Западен " Данаил Димитров откриха нов паркинг.

Инфраструктурното оборудване са намира на ул. " Ружа " на повърхност 1100 квадратни метра и е на мястото на отстранени двадесет гаражни кафези. Има потенциал за 47 автомобила, като две от местата са за инвалиди, а цената е 93 000 лв..

Този паркинг е част от по-голям план за създаване на три паркинга, останалите два са планувани на бул. " Копривщица " 19, с потенциал 47 коли /на стойност 128 000 лева./ и на ул. " Бряст " с 28 паркоместа/ на стойност 70 000лв./, сподели пред публицисти Данаил Димитров.

Той добави, че все още на новооткрития паркинг има единствено пет свободни места, а всички останали са отдадени чартърен за 20 лв. на месец към общината.

Политиката на община Пловдив е към унищожаване на гаражните кафези и създаване на паркинги с по-голям потенциал, само че не за сметка на зелените площи. Много се надявам, който и да стане кмет на града да продължи тази политика и този метод за трансформиране на местата за живот по този по-приветлив метод, сподели кметът Иван Тотев.

Той добави, че с премахването на гаражите, места за паркиране в града са увеличени с хиляди. По думите му бъдещето е в многоетажните паркинги.

Кметът добави още, че в развой на създаване е първият многоетажен паркинг в регион " Западен " и има план за втори подобен и в регион " Тракия ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР