Кметът на Пловдив Иван Тотев ще се срещне със спонсора

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев ще се срещне със спонсора
Коментари Харесай

Кметът се среща с ръководството на Ботев в 16.30 часа

Кметът на Пловдив Иван Тотев ще се срещне със спонсора на ПФК Ботев Георги Самуилов през днешния ден в 16.30 часа, разгласи градоначалникът. Предмет на диалога им ще бъде болната тематика на жълто-черните почитатели - недостроения клубен стадион край Бирената и изтеклата към този момент концесия. Интересното е, че Самуилов не се води никакъв в клуба, само че е индивидът, от който вероятно се чака да дойдат вложенията.
Същевременно кметът призна, че Общината не е в положение да дострои стадиона, който е в руини след банкрута на КТБ и бягството в Сърбия на някогашния клубен началник Цветан Василев, който сега е обвиняем за източване на банката.
" Месец март изтече и аз би трябвало да приготвя предложение до общинския съвет за концесията на стадиона. Ще се съобразим с желанието на управлението на Ботев, само че това, което ще си приказваме през днешния ден, по-късно ще го съгласуваме с юристите идната седмица “, заяви Иван Тотев.

" Всичко, което желае Община Пловдив, е да направи по този начин, че стадионът да е подготвен. Но ние не можем да го построим. Опитваме се да вземем най-правилните решения, с цел да може вложителят да построи оборудването. Всичко, което юристите кажат, че е окей, ние ще бъдем съгласни. Каквото желаят от Ботев – дали ще променяме планът, дали ще видеизменяме някои неща... “, добави още градоначалникът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР