Кметът на Пловдив Иван Тотев се срещна с президента на

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев се срещна с президента на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив се срещна с президента на Европейската банка за възстановяване и развитие

Кметът на Пловдив Иван Тотев се срещна с президента на Европейската банка за възобновяване и развиване /ЕБВР/ Сума Чакрабарти, оповестяват от общинския пресцентър.

Кметът на Пловдив е отбелязал, че градът се радва на от ден на ден задгранични вложители, макар ниските равнища на безработица. В Тракия икономическа зона има 80 000 заети в производството. Гостът е поздравил своя хазаин за положителният прогрес на града през последните години и е написал в протоколната книга "Поздравления за избирането на Пловдив за Европейска столица на културата, уповавам се да задълбочим партньорските се взаимоотношения ".

Президентът на Европейска банка за възстановяване и развитие е за първи път в града и ще посети и компании от района. Той се е позаинтересувал с какво районът притегля задграничните вложения, а кметът дал отговор - "Конкурентната бизнес среда и фактът, че през последните няколко години Община Пловдив работи непрестанно посредством отдела си "Бизнес развиване и интернационално съдействие " и Тракия икономическа зона с разнообразни компании - локални и задгранични, с което реализира бърз стопански растеж и резистентност в своята политика в района ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР