Кметът на Пловдив Иван Тотев откри третото издание на Международния

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев откри третото издание на Международния
Коментари Харесай

В Пловдив започна един от най-значимите бизнес форуми, похвалиха града и региона

Кметът на Пловдив Иван Тотев откри третото издание на Международния бизнес конгрес " ИНДУСТРИЯ 4.0 ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg . " Изключително се веселя, че за поредна година се събираме тук в Пловдив, с цел да забележим до каква степен сме стигнали, да поговорим за новите благоприятни условия и за това по какъв начин се трансформира светът към нас. Това е част от тактиката ни да променим района, който взе ориста си в свои ръце и направи тази огромна смяна, а точно тук е една бързоразвиваща се част на България. Ангажирахме доста вложители, свалихме % на безработицата и показахме, че районът е желано място от вложителите. В резултат на това сме надалеч по по-конкурентоспособни отпреди ", изясни в словото си градоначалникът.

Събитието е проведено с поддръжката на община Пловдив и има за цел да събере топ мениджъри, серийни предприамечи, публични лица и специалисти от бизнеса и институциите и да им даде платформа за разискване на новите трендове в индустриалните процеси и опциите за районно съдействие. На събитието участват бизнесмени, разработчици, икономисти, бизнес анализатори, които разискват новите трендове на автоматизация, цифровизация и съгласуваност на индустриалните системи и интервенции. 

Във форума ще се преглеждат тематики като: Новата индустриална карта на Европа; Политики за стимулиране на индустриалния растеж; Индустрия 4.0: Следващото равнище на софтуерно развиване и ефективност; България и Индустрия 4.0; Индустрия 4.0 като инструмент на кръговата стопанска система: Предотвратяване на загубата на стойност; Автоматизация на машините и приложимост за хората; Стратегии, основаващи се на данни: Дигитална промяна и интелигентни бизнес решения. Форумът се организира в " Гранд Хотел Пловдив ", конферентна зала " Пловдив ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР