Кметът на Пловдив Иван Тотев няма да се кандидатира за

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев няма да се кандидатира за
Коментари Харесай

Официално: Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат за кмет на Пловдив

Кметът на Пловдив Иван Тотев няма да се кандидатира за трети мандат . Това заяви самият той пред публицисти през днешния ден.
„ Не считам да вземам участие на изборите. Решението ми е безусловно изрично . 12 години работя за Пловдив под друга форма и нуждая се от отмора. Благодаря доста на всички, които ще ме предлагат, само че ще си направя самоотвод, както е по устава на партия ГЕРБ “, съобщи той.
По думите му, той и неговият екип са създали Пловдив в място, в което всеки да се осъществя – без значение дали става дума за кафене в Капана или за огромно дружество с 300 служащи. „ Превърнахме Пловдив в платформа, в която всеки може да откри своето място. Горд съм с постигнатото през моите два мандата “, безапелационен бе Иван Тотев.
Кметът на Пловдив съобщи, че ще работи с всички сили за успеха на ГЕРБ наесен. Той посочи, че има собствен любимец, само че ще го показа само с премиера и водач на партията Бойко Борисов. " Познавам доста от хората, които в този момент се виждат като бъдещи кметове, само че за жалост те не знаят невидимата част на кметската работа - тази, която е отвън прожекторите, отвън медиите, и не съм сигурен, че всички те ще могат да устоят на това ", съобщи още Иван Тотев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР