Кметът на Пловдив Иван Тотев е убеден, че проверката на

...
Кметът на Пловдив Иван Тотев е убеден, че проверката на
Коментари Харесай

Пловдивският кмет е доволен от започналата проверка за Пловдив 2019“

Кметът на Пловдив Иван Тотев е уверен, че инспекцията на прокуратурата няма да откри длъжностно закононарушение при подписване на договорка за консумиране на средства в огромни размери за откриващата гала „ Пловдив - Европейска столица на културата 2018 “. Обвинението се самосезира след изявления в медиите.

Пловдив
 © Българска национална телевизия
С резултатите от инспекцията ще се постави завършек на всички спекулации и цялото внимание ще се насочи към събитийния календар през цялата година на семейството, съобщи Иван Тотев.
Иван Тотев - кмет на Пловдив: Аз като кмет на Пловдив не желая да пребивавам една година със подозрения и непрекъснато някой от някъде да се обажда и да ми приказва, тъй че дано да се направи инспекцията. Нали знаете, всеки един, който е неудовлетворен се изрича - кои се изричат? Всички, които са взели участие под някаква форма и не са получили финансиране или са афектирани, персонални мисли и усеща.
Срокът за привършване на прокурорската инспекция е 30 дни. Днес бяха изнесени и данни за рекордния интерес на посетителите към събитията по време на откриването от 11 до 13 януари.

 Започва инспекция за изразходваните средства за откриването на Започва инспекция за изразходваните средства за откриването на "Пловдив 2019 "
Окръжната прокуратура в Пловдив се самосезира за изразходването на средствата за церемонията по откриването на Европейска столица на културата. Спекта...

Над 5500 души са разгледали изложбите в Природо-научния музей, а приходите от продажба на билети надвишават 7500 лв., освен това като се регистрира и безплатният вход за лица до 18 години.

Александър Държиков, зам.-кмет: Като общо посетилите обектите в Стария град и в музеите приказвам Етнографския, Историческия и Природо -научния, където просто върховете се чупят, са над 10 хиляди души за два дни, приходите са над 12 хиляди лв..
В Пловидв на всеки два месеца ще си издава бюлетин с идните културни събития, който ще се популяризира гратис. До началото на дейния туристически сезон ще бъдат приключени и площад „ Централен " и подлезът на улица „ Гладстон ", подсигуряваха от кметството.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР