Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев се запозна с най-новата

...
Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев се запозна с най-новата
Коментари Харесай

Иван Тотев гостува в завод за 20 милиона СНИМКИ

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев се срещна с най-новата индустриална база на немската компания INTRAMA в Тракия икономическа зона. Той беше съпроводен от заместник-кмета Стефан Стоянов, а домакини на срещата бяха ръководещите притежатели на компанията господин Александър Божилов и господин Франк Улрих, инж. Владимир Червенков - началник произвеждане, и шефът въз основата в Пловдив - инж. Иван Трионски, оповестиха от общината.

От управлението демонстрираха индустриалната база, в която са вложени 20 милиона лв. и в която работят над 100 индивида. Заводът беше открит доскоро повече от половин година. Презентирано беше и високотехнологично съоръжение, част от което е единствената в България 9-слойна екструдерна апаратура, с която могат да се вършат до 18-слойни фолиа.

INTRAMA е най-големият и бързоразвиващ се в България производител на гъвкави опаковки за хранително-вкусовата индустрия. Компанията е стратегически вложител за района на Пловдив, за което през декември месец получи и премия за стратегически вложител за 2017 година от кмета на Община Пловдив Иван Тотев.

Производството започва още през 2004 година, само че през предходната година INTRAMA разшири и модернизира производството и следваща обработка на висококачествени многослойни бариерни фолиа за пакетиране на артикули от хранително вкусовата индустрия.    
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР